What the Flag?! 2022

What the Flag?! 2022

fig.1 - What the Flag?! 2022

De nieuwste editie van  ‘What the Flag?!’ gaat dit jaar van start tijdens het Cultura Nova theaterfestival op 26 augustus. Het platform voor kunst en cultuur Greylight Projects heeft internationale kunstenaars uitgenodigd om werk te tonen op verschillende vlaggen in de stad en omgeving.

De vlag heeft een lange traditie van verschillende gebruiken en betekenissen. Vlaggen worden veelal gebruikt om signalen door te geven, om landen, regio’s of steden te identificeren, of om een territorium visueel af te bakenen. Ook worden vlaggen veelvuldig gebruikt om politieke ideeën en overtuigingen te representeren. De kunstenaars worden gevraagd om vanuit hun eigen werk en visie op het medium ‘vlag’ te reageren binnen het gegeven van de locatie waarin ze getoond worden. De verschillende vlaggen worden op verschillende locaties in en rond de binnenstad van Heerlen getoond aan het publiek.

De vlaggen zijn dag en nacht op de verschillende locaties te zien. Een kaart met deze locaties staat op #mappingheerlen.

Link naar de plattegrond: https://mappingheerlen.greylightprojects.org/map/what-the-flag/

date: 26.08.2022 - 27.11.2022
opening: Friday 26.08.2022 , 13:00-17:00
opening hours: Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun , sunrise till sunset
location:

What the Flag?!

tags: / /
category: Heerlen / news